FVU Matematik:

FVU matematik trin 1: Du arbejder især med de basale regnearter og du lærer at bruge mål og vægt, brøker og procenter, længde og højde, bredde og omkreds.

FVU matematik trin 2: Du arbejder bl.a. med areal, rummål og figurer. Og du arbejder også med statistik.

Den afsluttende prøve efter trin 2 svarer til 9. klasse i matematik, og den giver adgang til uddannelse på fx erhvervsskoler og SOSU-uddannelse.

Prøver

Prøverne følger reglerne i Bekendtgørelse om prøver og eksamen i de almene og studieforberedende ungdoms- og voksenuddannelser. Der afholdes prøve ved afslutningen af hvert FVU-forløb a 80 lektioner. Du tilmeldes i samarbejde med din lærer. Selvstuderende kan tilmeldes, hvis de via en screening vurderes at have det påkrævede niveau.

Billedlegitimation

Du skal huske at medbringe legitimation til Trin-prøverne. På Sprogcenter Furesø bruger vi (både til Danskprøver og FVUprøver) de retningslinjer for legitimation, som Styrelsen for International Rekruttering og Integration har udarbejdet. F.eks. kan du legitimere dig med pas, opholdskort eller kørekort udstedt af en offentlig myndighed i Danmark eller pas, identitetskort eller kørekort udstedt af en offentlig myndighed i et andet EU-/EØS medlemsland. Pas fra lande uden for EU/EØS skal have indsat opholds-eller visumsticker fra et schengenland.

Kontakt

Sprogcenter

Hvedemarken 3
3520 Farum
Tlf.: 7235 5050
E-mail: sprogcenter@furesoe.dk

Åbent for personlig og telefonisk henvendelse:
Mandag til onsdag kl. 9.00-12.00 og 13-15.00
Torsdag kl. 9.00-12.00 og 13-18:00
Fredag kl. 9.00-13.00

Kontoret er lukket mellem 12.00-13.00 mandag-torsdag

Del: